Om os

Natura Medica er et forsøg på at oplyse omkring de positive videnskabelige studier der findes på området omkring planter, plantestoffer og naturen generelt, dog uden at opfordre til selvmedicinering, dette bør man afholde sig fra og i stedet søge professionel rådgivning hos en sagkyndig, være det medicinal læge, hollistisk eller anden behandler.

Helt tilbage i menneskets tidlige år har man benyttet naturens mangfoldighed til at behandle lidelser af den ene eller anden form, det der idag kaldes “alternativ behandling”, mens det faktisk først er indenfor de sidste årtier, at man har benyttet sig af kunstigt fremstillede produkter til behandling af lidelser. Mange af medicinalindustriens produkter er faktisk syntetiske versioner af naturstoffer man har tilført en forstærket virkning, men dermed også tilført flere og stærkere bivirkninger.

Natura Medica ønsker at oplyse om naturens egenskaber, ved at indsamle videnskabelige studier der påviser en positiv virkning på en lidelse, sådan at brugerne af siden i samarbejde med en professionel kan finde den bedst mulige behandling. Vi opfordrer vores brugere til, at gøre det samme, oplyse korrekt, dele informationer og hjælpe hinanden med at opnå en sundere og gladere hverdag ved at bruge naturen.

God fornøjelse!